FAQ

Questions and answers

Igen! Elsősorban azért, hogy segítsük  üzletkötőink munkáját. A regisztráció nem tart tovább 1 percnél. A jövőben önnek is egyszerűbb a vásárlás, ha már megadta adatait.

Abban az esetben, ha nem szeretne regisztrálni, de érdeklik a termékeink, van lehetősége arra is, hogy az ajánló személyen keresztül vásárolja meg.

Abban az esetben, ha valakitől hallott a termékekről érdemes elkérni a promóciós linkjét és azon keresztül regisztrálni. Amennyiben más úton talált termékeinkre, abban az esetben csak egyszrűen regisztráljon a termékek menüpontban a vásárlói regisztrációnál.

 

A Barion nemzetközi fizetőrendszerén keresztül lehet cégünknél bankkártyával, hitelkártyával, illetve Barion tárcával vásárolni.

A levásárlási funkció csak abban az esetben jelenik meg a fizetési oldalon amennyiben a gyűjtött kedvezménye meghaladja a vásárolni kívánt termék/ termékek árát. A gyűjtött kedvezmény összege megtekinthető bejelentkezés után az aktivitás menüpontban!

 

Ellenőrizze kártyáját, illetve a kártyához tartozó egyenlegét. Amennyiben mindent rendben talált, de mégsem sikerül a fizetés keresse fel ügyfél szolgálatunkat!

 

A jutalékos ajánló rendszer miatt a termék feladását követően már nem áll módunkban megszakítani a vásárlást. Ha időben mondja le a rendelést, a megvásárolt termékek árát 14 napon belül visszautaljuk. A tranzakciós költségek a vásárlót terhelik.

 
 

A termékek hamarosan elérhetőek lesznek Európa szerte, de jelen pillanatban csak a magyarországi kiszállítást lehet igénybe venni!

A kiszállítási díj egyszeri fix összeg : bruttó 1800-Ft helyett most csak 990 Ft.

 

Fontos számunkra, hogy magas minőségben, precízen és időben érkezzen az Ön által megrendelt termék.  A megrendelés időpontjától számítva 2-3 munkanap.

 

Csomagjáról a GLS  csomagszállító cégnél érdeklődhet a csomag kódjának ismeretével. Amennyiben probléma adódik, és nem érkezik meg a csomagja, és nem talál információt a szállítónál, vegye fel velünk a kapcsolatot, segítünk!

 

További kérdése van?

Írja meg nekünk és segítünk!