Mosolygó csillagok alapítvány

Ezt te is imádni fogod! Egy új projektet kezdtünk fejleszteni, amihez most a ti segítségetekre van szükségünk hogy életre keljen!

Üdvözlünk a Mosolygó csillagok közösségében, ahol megértjük, hogy a szülővé válás utazása – különösen az első év – egyaránt izgalmas és kihívásokkal teli időszak. 

Emlékszünk, milyen volt az első éjszakák izgalma, az első lépések büszkesége, de tudjuk azt is, hogy a folyamatos aggodalom és a bizonytalanság érzése gyakran felülkerekedik. 

Mindannyian voltunk már ott, amikor csak egy kis bátorításra, vagy egy tapasztalt szülő, orvos vagy egyéb szakember tanácsára volt szükségünk, hogy nyugodtabbak lehessünk. 

Az új kezdeményezésünkkel egy olyan platformot hozunk létre, amely az orvosok és egészségügyi szakemberek tudását és tanácsait foglalja össze, hogy minden várandós és friss szülő felkészülhessen a közelgő kihívásokra. 

Célunk, hogy megkönnyítsük a szülők életét a gyermek első évében, amikor a legtöbb támogatásra van szükségük.

A platformon különböző témákban találhatsz majd segítséget, például:

  • Alváshiány kezelése: Tippek a kialvatlanság megküzdésére, miközben a babád éjszakai rutinját alakítod.
  • Sürgősségi helyzetek: Gyakorlati útmutatók arra, hogyan cselekedj kritikus helyzetekben, mint például láz, elesések vagy fulladás.
  • Szoptatási nehézségek: Tanácsok és útmutatások a szoptatás kihívásaival kapcsolatban.
  • Fejlődési mérföldkövek: Információk arról, hogy mire számíthatsz a baba első életévében, és mikor érdemes szakemberhez fordulni.

    és rengetek hasonló téma 

Emlékezz, egy kis segítség nagy különbséget jelenthet egy friss szülő életében. Csatlakozz hozzánk ebben a nemes küldetésben, és segítsünk együtt másoknak is nyugodtan szembenézni a szülőség kihívásaival!

De ehhez a Te segítségedre is szükségünk van. Minden adomány, legyen az kicsi vagy nagy, hatalmas segítséget jelent a tartalmak és segédletek létrehozásában, amelyek segítenek a szülőknek a legstresszesebb időszakokban. 

Támogassa a projektet legalább 2000 Ft al, és egy Vochert kap ajándékba, mely hozzáférést biztosít a platformhoz. Ez a lehetőség elajándékozható!

 20.000 Ft feletti támogatás esetén, egy különleges kedvességet is kapsz, amellyel nem csak minket, hanem egy másik jótékony ügyet is támogatsz.

Számlaszámunk: 10403057-50526584-90771010    Adószámunk: 18272891-1-13

Ez egy remek lehetőség, hogy segítsd a szülőket és gyermekeiket, miközben Te is értékes jutalmakban részesülsz. Támogatásoddal közvetlenül hozzájárulsz a szülőknek nyújtott segítséghez és a közösségünk erősítéséhez. Amennyiben a projekt megvalósításánál több adomány érkezik, a fenmaradó összeget a rendelő jobbátételére fogjuk felhasználni.

Laci doki